• Vanaf €80,= gratis verzenden binnen 🇳🇱📦
  • Veilig betalen via iDEAL
  • Bij elke bestelling een presentje 🎁

Disclaimer


De op de website genoemde werkingen van edelstenen en mineralen komen voort uit ervaringen van mensen wie werken als Edelsteentherapeut en mensen wie deze effecten zelf hebben ervaren. Gebruik edelstenen alleen ter ondersteuning maar nooit ter vervanging van medicijnen, therapieën of ziekenhuisbehandelingen. Raadpleeg altijd eerst de huisarts bij ernstige kwalen.

 

Informatie en links

 

De informatie op de website van MotivaGems is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op de website worden ontleend. Hoewel MotivaGems zorgvuldigheid in acht neemt bij het inrichten en onderhouden van de website, en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan niet worden ingestaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie.

Op de website van MotivaGems staan links naar websites van derden, wij aanvaarden geen aansprakelijkheid en verantwoordelijkheid voor de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van websites van derden.

 

Edelsteenwater en gebruik

 

Voordat je edelstenen of kristallen wilt gebruiken om edelsteenwater van te maken bedenk dan goed of deze daarvoor geschikt zijn. Sommige edelstenen en mineralen worden gepolijst met een polijstmiddel of behandeld met een glansmiddel, deze stoffen kunnen ook in het water terechtkomen wat de gezondheid niet ten goede komt. Sommige edelstenen en kristallen bevatten van nature aanwezige giftige mineralen of kunnen radioactief zijn. Het is onverstandig om deze edelstenen en kristallen in het water te plaatsen voor het maken van edelsteenwater of om deze op de huid te dragen.

Er bestaan natuurlijk ook veel andere ongezonde stoffen waarmee wij in ons dagelijks leven in contact komen en welke wij zelfs via bijvoorbeeld voeding binnen krijgen. In kleine hoeveelheden is dit ongevaarlijk maar een te veel van iets kan altijd negatieve gevolgen hebben.

 

Informeer jezelf goed bij het aanschaffen en gebruiken van edelstenen en mineralen. Ook willen wij erop wijzen dat mineralen en edelstenen om genoemde redenen niet altijd geschikt zijn voor kinderen en dieren.

 

Er is veel informatie over dit onderwerp te vinden op Google maar ook zeker goede bronnen van informatie omtrent edelstenen en mineralen zijn: PuffinsandPies en het YouTube kanaal van StapelVanStenen.