• Vanaf €80,= gratis verzenden binnen 🇳🇱📦
  • Veilig betalen via iDEAL
  • Bij elke bestelling een presentje 🎁

Heksenflesjes - Spell Jars


Spell Jars Heksenfles Hekserij Magie Spiritualiteit Ritueel

Een Heksenflesje of Spell Jar kan worden omschreven als een spreuk of intentie in een klein potje of flesje die in een specifieke ruimte kan worden geplaatst of kan worden gedragen voor bescherming of geluk. De ingrediënten in het flesje kunnen sterk variëren, vaak worden kruiden, kristallen, zoutsoorten of persoonlijke items gebruikt.

 

Spell Jars zijn nog steeds behoorlijk populair en worden gebruikt voor beschermingsmagie, manifesteren of om jouw intenties kracht te geven.

 

Alle Spell Jars bij MotivaGems hebben een doel of intentie meegekregen, dit kan per flesje verschillen. De flesjes zijn gezuiverd met wierook en gevuld met kruiden en edelstenen passend bij het doel of de intentie. Het kurkje is geseald met was of kaarsvet en aan het strikje hangt een maan bedeltje.

 

Wanneer je het gevoel hebt dat het flesje niet meer voldoende ondersteund kun je het flesje legen en opnieuw vullen met andere ingrediënten of je kunt het flesje in het geheel een nieuw doel of intentie geven. Je kunt dit bijvoorbeeld doen met een meditatie of een volle maan ritueel. De edelstenen kun je hergebruiken door ze te zuiveren en op te laden in het licht van de volle maan, of op een Seleniet schijfje.

 

Ben je op zoek naar een Spell Jar met een specifieke intentie, doel of beschermingsmagie dan mag je mij altijd een berichtje sturen om te overleggen. Uiteraard dient dit alleen voor positieve doeleinden.